maanantai 5. syyskuuta 2016

Kanapasta aura -ja savujuustolla

Yksi viikonlopun parhaita puolia on, että kokkailuun löytyy intoa nuoriso-osastosta. Lauantaina kokausvuorossa oli herra 13 vee, jonka suosikkeja on kanaruoat.



Ostoslista valmistui vartissa. Minua ei päästetty kauppaan, kun kuitenkin sooloilisin vähintään salaattikastikkeen valinnassa. Lompakon avaamisen sentään osasin. Ruokaosuuskunnan tarjonta rupeaa syksyn myötä painottumaan juureksiin, joten salaatinlehdet ja paprikat tulivat tähän salaattiin marketista. Kuten myös  Hesen kevyt salaattikastike.



Pasta keitettiin ihan oikeaoppisesti suomalaisen mittapuun mukaan erittäin al denteksi. Kanafileet pienittiin kuutioiksi ja hauduteltiin savujuustokermassa vähäisen maissin kanssa. Homejuusto lisättiin haudutuksen puolivälissä - en tiedä miksi... Hyvää oli ja joukkue piti



aaa

aaa

aaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti