tiistai 7. maaliskuuta 2017

Ravintola Vispilä Forssa

Ravintola Vispilä on ainakin harvoin kaupungissa poikkeavalle uusi tuttavuus. 10 - vuotta sitten samoissa tiloissa toimi Rosso. Siitä ajasta on menty iso loikka parempaan suuntaan. Kellarikerrokseen on avattu lisätiloja ja yläkerta on pintaremontoitu tyylillä.

Kokonaiskuva ravintolasta oli siis positiivinen. Silti en yhden käyntikerran jälkeen vielä tiedä, mille kohderyhmälle ravintola on suunniteltu. Lounaslista oli mielenkiintoisen näköinen ja kohtuullisen hintainen.

Illallismenu oli yksinkertainen ja minulle mieluinen. Alkupalalistalta löytyi paljon blinejä. Itse valitsin vorschmackin. Sitä saa nykyään melko harvassa paikassa, joten tilaisuuteen oli tartuttava. Annos oli kohtuuhintainen ja kooltaan pieni. Sopi siis hyvin alkupalaksi. Maku oli mieto ja ehkä pieni pettymys, mutta varsinaista vikaa annoksessa ei ollut


Pääruoaksi valitsin kauden kalan. Se oli ilmeisen vakiintuneesti tähän aikaan vuodesta merikuhaa. Kuha oli juuri oikein kypsytetty. Se tarjoiltiin valkoviinillä maustetulla voikastikkeella, pienen perunasoseannoksen kanssa.

Ruoat olivat hyviä. Annokset olivat tarjoilijan ennakkoinformaatiosta poiketen melko pieniä. Mistään finediningista ei kuitenkaan ollut kysymys. Minun mielestäni genre oli jossakin bistron ja finediningin välimaastossa. Sopii minulle, mutta löytyykö pienestä kaupungista riittävästi asiakkaita tällaiseen. Ehkä löytyy, koska tällä konseptilla on helppo olla monen mielissä kaupungin paras ruokapaikka.

Erityiskehut tarjoilijan välittömälle ja iloiselle olemukselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti