tiistai 25. lokakuuta 2016

Baby Back Ribs & Bbq

Baby Back Ribs& Bbq. Tässä on ketju, jonka haluaisin jalkautuvan Suomeen. Melko tekopyhä toive, sillä kierrän ketjupaikat kotimaassa yleensä kohtuullisen kaukaa aina kun voin. Kuitenkin Virossa toimii meksikolaistyyppistä ruokaa tarjoava ketju, joka on mielestäni keskimäärin 20% Amarilloa edellä kaikilla toiminnan osaalueilla. Laadussa, maussa, palvelussa, hinnassa ja hiotuissa visuaalisissa lisäarvoissa.

En tiedä montako BBRB paikkaa Tallinnasta löytyy. Aiemmin olin käynyt asiakkaana Länsi - Tallinnassa, nyt ruokailin Ulemiste - keskuksessa, joka sijaitsee joitakin kilometrejä Tallinnan keskustasta Petri - alueen ja lentokentän suuntaan. Ulemiste on isoin / yksi isoimmista ostoskeskuksista Tallinnassa, joskaan ei yhtä tunnettu, kuin Kristine - keskus, tai Rocca Al Mare.


Kokeilemassa kun olin, niin valitsin mahdollisimman monipuolisesti kaikkea esittelevän Mixed Grill annoksen, joka oli pienenä annoksena tilattuna kuvassa. Kuva ei anna koko kuvaa lautasellisen laadusta, mutta valitettavasti valokuvaukseni on heikompaa, kuin heidän catering.

Annos maksoi 15,90 ja siinä oli kanansiipiä, ribsejä ja porsaan kylkeä, pekonilla höystettyä papua, colechaw - salaattia ja ranskalaisia. Kaikkea vähintään runsaasti, paitsi siipiä. Sekään ei haittaa, koska juuri siivet oli tämän annoksen ainoa heikko lenkki. Barbeque kastiketta annoksessa oli runsaasti, ehkä jopa liian runsaasti. Todennäköisesti kyseessä on heidän oma valmiste / pullote. Keskimääräistä paremman makuista, mutta ei sillä kyllä mitään Michelin - tähtiä tavoitella.

Ei tätä kannata minkään kulinäärimatkan kohteeksi ottaa, mutta jos muussa reissussa tarvitsee hyvähenkisen, isoja annoksia tarjoavan meksikolaista keittiötä edustavan ravintolan, niin täällä poistuu nälkä puoleksi päiväksi ja todennäköisesti vierailusta jää positiivinen muistijälki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti