perjantai 7. lokakuuta 2016

Kokeileva kanakastike ja sitruunarucolaa

Voin tehdä iltaruoan, jos saan tehdä ihan sellaisen, kuin itse haluan. Lupaava kommentti perheen varhaiteiniltä. Tarkoittaa sitä, että minulle jäi kuljettajan ja maksajan rooli kauppareissulle.



Kanakastikkeen hauduttelu keittiössä kesti 45 minuuttia, joten jonkinsorttisesta hifistelystä oli kyse. Kastikkeeseen tuli kotimaista kanaa, pakastepapuja kaukoidästä, tuoreen sadon retiisejä, cashew pähkinöitä ja Floran currykermaa. Metodi kastikkeen tekoon jäi pimentoon, mutta valitut ainesosat sopivat yhteen toistensa kanssa. Kastikkeen koko tulisuus ei todennäköisesti tullut valmiscurrystä, joten todennäköisesti maustehyllyt chileihin oli kuroteltu.

Tähän aikaan vuodesta rucola on usein melko mautonta. Sitruuna raikasti kuitenkin nuutuneet lehdykät niin hyvin, että rupean käyttämään sitä myös itse jatkossa. Lisäksi salaattiin oli lisätty hieman suolaa ja pippuria.



Huomenna olisi tarkoitus ehtiä keittiöön jo kokkausvaiheessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti