torstai 3. marraskuuta 2016

Mäntsälä mielessäin

Moottoritietä Helsingistä Lahteen ajaessa on kolme potentiaalista lounasravintolaa huoltoasemien yhteydessä. Etelästä ensimmäisenä olisi tarjolla Neste Taukotuuli. Siellä on minun kokemuksen mukaan lähes aina kaikki noutopöydän tarjottavat valmistettu halvimmista mahdollisista raaka-aineista. En halua uunimakkaraa, tai jauhelihakastiketta, jos muita vaihtoehtoja on.

Mäntsälä Pohjoinen rampilla on kaksi huoltamoa. Shell, jossa tarjonta on usein vaihdellut siivistä pitsan kautta noutopöytään. Joskun tarjonta on ollut OK, mutta ylisuorituksia ei ole koskaan kohdalleni osunut. Tästä syystä ajoin kerran parissa kuukaudessa säännöllisyydellä Juustoporttiin


Ihan tarkkaa hintaa lounaalle en muista. Joka tapauksessa se oli yli keskihintaisen lounassetelin, mutta alle 10 euroa. Tällä kertaa tarjolla oli maissikanaa, jossa maissi oli selkeässä sivuroolissa, sekä positiivisesti yllättäneitä silakkamurekepihvejä.


Suuriruokaiselle noutopöydät ovat hyviä vaihtoehtoja, koska samaan rahaan tulee isokin vatsa kylläiseksi. Kana oli hyvää ja silakkamurekepihvit lajissaan jopa oikein hyviä. Pidin oikeastaan kaikesta, paitsi kuvissakin näkyvistä juustorinkeleistä, jotka olivat minun käsityksen mukaan eilisiä, tai sitten ne eivät kestä pitkää tarjollaolo aikaa.


Servetteihin kirjoitettu slogan, elämä on valintoja, valitse paremmin tuntuu kuitenkin hieman ylimitoitetulta. Kyllä minä aina kotona teen parempaa ruokaa. Ei tämä pöytä nyt niin hyvä ole. En muutenkaan ymmärrä miten minun olisi pitänyt valita paremmin. Valitsin jo sen parhaan niistä kolmesta Mäntsälän kupeessa moottoritien yhteydessä olevista lounaspaikoista.

Toisaalta Juustoportin yrittäjä on joskus jossain mediassa sanonut, että hyvää tuotetta ei tarvitse mainostaa, sitä ostetaan jo laadun vuoksi, eli mainontaa vaativassa tuotteessa on aina jotain vikaa. Startup toimintaa lähellä olevana en ole täysin samaa mieltä. Ehkä tuo mainoslauseen kyseenalaisuus sopii tähän teemaan. Ja jos valita pitää, niin mieluummin hyvä lounas ja kyseenalainen mainosparsi, kuin toisinpäin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti