torstai 17. marraskuuta 2016

Pukaron Paroni

Huoltoasemaruokailua

Pukaron Paroni on rakennettu 80 -90 luvun taitteessa pahimman laman aikoihin. Tuolloin se oli reilusti aikaansa edellä, tarjoten saman palveluidean, kuin nykyiset ABC - huoltamot. Mahdollisimman monipuolinen palvelutarjonta samalla pysähdyksellä.

Toiminta on pyörinyt ilmeisen hyvin ja asema on rakentunut ja kehittynyt vuosi vuodelta eteenpäin. Valitettavasti kehityksen lopputulos on tälle ajalle tyypillinen liikenneasema.

Pidän kuitenkin paikasta ja toivoin, että pääsen kehumaan paikan lounasta. Se oli kuitenkin pettymys. Nettiin aamulla kirjoitettu menu oli muuttunut. Ei parempaan, tai huonompaan, mutta tarjolla oli eri kattaus, kuin oli aiemmin ilmoitettu. Lisäksi menussa oli yhdys_sana - virheitä, joille olen kovin allerginen - enemmän, kuin gluteiinottomalle ruokavaliolle...

Tarjolla oli makaronilaatikkoa, muusia ja naudanpaistia.



Poimittu annos näytti ihan hyvältä. Kuitenkin makaronilaatikossa oli vähemmän makua, kuin äitien tekemässä. Naudanpaisti oli kypsää, semimureaa ja muuten mautonta, mutta kastikkeen rosepippurit hyökkäsivät liiaksi pintaan.

salaattipöytä koostui peruseineksistä ja ilmeisesti edellisen päivän isäinpäivämenun ylijääneistä kinkuista


Ei mitään vikaa, mutta tämän verran osaa myös usein moittimani ABC. Harmittaa, sillä olisin kovin halunnut kehua minulle mieluisen taukopaikan. Mutta Täältä saa lähileipomon leipiä, matkamuistoja, totopelejä, dvd - elokuvia, lähikauppatuotteita, hampurilaisaterioita ja ihan hyvää kahvia.

Siis poiketkaa mukavassa taukopaikassa, mutta älkää ladatko juuri noutopöydän ruokaan liikaa odotuksia. Kattauksen servetit lupasivat liikoja. Ei tätä ruokaa ole sydämellä valmistettu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti