torstai 2. helmikuuta 2017

Kiinalainen Ravintola Fu Lam Kouvola

Käyn Kouvolan seudulla melko säännöllisesti - ja usein lounasaikaan. Vakiintuneita paikkoja on muutamia. Nyt olin liikkeellä siinä määrin myöhään, että lounastamisen edellytys oli löytää ravintola, joka tarjoaa buffeen 15.00 asti.

Sellainen löytyi Veturi - ostoskeskuksesta. Kiinalainen Ravintola Fu Lam. Kiinalainen ruoka on suosikkejani. Samoin suuriruokaista suosii buffeet.Ravintola oli sisustukseltaan viihtyisä. Ymmärrettävästi, koska koko ostoskeskus on vain muutaman vuoden ikäinen. Ei tämä koko totuus voi olla, mutta minun kvalitatiiviset testit ovat löytäneet käänteisen verrannollisuuden kiinalaisten ravintoloiden salien siisteydelle ja ruoan maulle.

Ei tässä mitään isoa vikaa ollut. Valikoima oli riittävän monipuolinen ja ruoka maistui sille, mille kiinalaisessa kuuluukin. Ruoat eivät tosin olleet sitä, mitä ovella olevassa menussa luki, eikä sitä, mitä linjastossa luki. Ei allergikot varmaan voi koskaan syödä näissä paikoissa, mutta hieman hurjalta tuntuu, kuin friteeratun kanan paikalla on friteerattua kalaa. Myös pippurikastikkeet ja hapanimeläkastikkeet olivat niille kuulumattomilla paikoilla. Niitä ei voi edes erottaa olemuksesta, toisin kuin kalaa / kanaa.

Saapuessani riisi oli loppu ja sitä henkilökunta toi kanssa-asiakkaani kolmannesta pyynnöstä. Kahteen ensimmäiseen nättiin pyyntöön kukaan runsaasta henkilökunnasta ei reagoinut. Varmaan yksittäinen vahinko, mutta yhdistettynä muihin ei niin erinomaisesti menneisiin asioihin, syntyi negatiivinen mielikuva palvelusta.

Kuitenkin, vatsa tuli täyteen alle kympillä ja ruoan maku oli ihan OK. Ei tästä kantapaikkaani tule, mutta jos TOP - 3 paikoissa buffet on sulkeutunut, niin ei tämä sen jälkeen enää huono vaihtoehto ole.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti