perjantai 9. syyskuuta 2016

Kiinalainen pikawokki

Kiireinen päivä ja lounasruokailuun on aikaa maksimissaan puolituntia, sisältäen valmistuksen, kattauksen ja ruokailun, sekä mieluusti myös jälkien siivouksen.

Wokissa kaiken voi laittaa sekaisin, joten astioita ei kulu. Tutuista aineksista tehdessä on helppo muistaa kypsymisjärjestys, joten pannulle

Paketillinen maustamatonta kanansuikaletta, joka rusk - viherrettiin curryrasvassa. Perään tosi ohuiksi leikatut porkkanat ja isohkoiksi jätetyt punasipulit. Sitten tosi kevyesti keitetyt munanuudelit, kidneypavut ja makeat purkkimaissit. Mausteiksi sesamöljyä, suolaa, chiliä, hunajaa. Lisäksi paistamisen kestäessä lisäsin pariin otteeseen lorauksen soijaöljyä.

Ihan OK, mutta seuraavalla kerralla lisään nuudelit vielä myöhemmin, nyt ne ehtivät pehmitä hieman liiaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti