tiistai 6. syyskuuta 2016

Lila perunasose ja uunilohi

Luulin tekeväni perunasosetta Rosamundasta, sillä niitä ROK sadonjako aiemmin on tarjonnut. Niissä violetin ulkokeoren alla on kuitenkin jopa tavallista lajiketta vaaleampi sisus. Nyt peruna oli kauttaaltaan violetti, joten lajike piti tarkistaa googlen avulla Blue Congoksi. Hieman noloa, kun on tavallaan olevinaan itsekin hieman viljelijänä.





Perunat olivat terveitä ja laadukkaita, eikä niiden käsittelyssä ollut sen kummempaa. Kypsytysaika oli vakio ja ne soseutuivat mainiosti ja väriin ennakkoluuloisesti suhtautuvat lapset(ki) pitivät.

Pääruokana ollut lohi jääkööt vähemmälle huomiolle. Vakioaika uunissa, pinnalle paprikaa, kaprista, suolaa ja valkopippuria. Kastikkeeseen sitruunaa ja chiliä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti