keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Läskisoosi

Läskisoosi. Onko se entisajan arkiruokaa, vai perinneruokaa? Kenties katoavaa kansanperinnettä? Trendikkäät terveysopit siitä tuskin tykkää. Kuitenkin liha on suoraan porsaan kyljestä, muusiainekset luomuna suoraan maasta, luomuvoi ilman e - koodeja Valiolta, joten on tämä ainakin käsittelemättömämpää, kuin mitkään lightfitnessmultipureprotein - tuotteet.


Valmistaminen vie aikaa, vaan ei vaivaa. Ensin pilkottu porsaan kylkisiivu ruskeaksi, sen jälkeen tilkka voita lisää, jotta saa värjätyksi myös sipulin ja vehnäjauhot.





Ruskistamisen jälkeen reilusti vettä pannuun ja puoleksitoista tunniksi miedolle lämmölle takalevylle.

Lisäkkeeksi sopisi parhaiten keitetyt perunat, mutta jääkaapin juuresosastosta sai keräilyerinä Blue Congoa, Rosamundaa ja Pitoa muutamalla porkkanalla jatkettuna riittävästi, joten päädyin soseeseen.



Citykodissa valmistamisesta huolimatta, tämä on niin hyvää, kuin maalaisbaarien vaarien muisteloissa kultaista kuuskytlukua kerratessa.

Hyvää ruokahalua - minulle...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti