keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Erittäin helppo siskonmakkarakeitto

Otsikko ei valehtele yhtään. Erittäin helpoksi keiton teki kannaltani vaimon kokkausvuoro. Helppoa valmistus oli toki hänellekin.



Himalajanvuorisuolalla (turhaa hifistelyä, mutta kun tuli käytyä kehitysmaakaupassa) maustettuun veteen viimeisiä oman sadon perunoita, porkkanoita, palsternakkaa, naurista, sekä purjoa. Puolikypsässä vaiheessa periaatteessa pienehköjä klönttejä K - kauppiaan valikoimasta löytyneestä siskonmakkarapaketista. Osaavat paisua keittämisen aikana. Tässä vaiheessa kattilaan reiluhkosti, mutta kohtuudessa pysyen mustapippuria, viherpippuria, valkopippuria, sekä rosepippuria.



Makkaroiden aikana vajaa kymmenminuuttinen hellalla, pieni ripottelu ruohosipulia annoksen päälle ja ruisleipää kylkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti