Otsikko antaa hieman väärän mielikuvan, mutta totta se on. Lounaalla söin eilisen hernekeiton, joka oli perinteisesti parempaa, kun oli jäänyt vielä eilisen aterioinnin jälkeen uuniin jälkilämmölle,
Illallisena oli etanoita ja strutsipihvejä risotolla. Etanat olivat poikkeuksellisesti Lidl pakastealtaasta. Parempia etanoista saisi, kun tekisi ne omalla etanapannulla ja tekisi kuorrutteen itse. Nyt teemana oli kuitenkin syödä pakastinta tyhjäksi, sillä takapihan herukat ovat ihan pikkuista vaille kypsiä.
Myös strutsipihvit on hankittu Lidlistä. Jo joitain kuukausia sitten pakastimen sesonki / teemahyllystä. En ollut kyseistä lintua aiemmin syönyt. Liha oli yllättävän punaista. Maku oli hyvä ja siinä määrin persoonallinen, että sitä ei oikein pysty vertaamaan muihin eläimiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti