sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Savusiikaa, kanttarellikastiketta, sekä Pasta Bolognese

Mukava sunnuntai.

Vaimo lomalla, joten ruokahuolto sujuu.

Lounaaksi savusiikaa, kanttarellikastiketta, uusia perunoita ja silliä, sekä aurinkokuivatuilla tomaateilla terästettyä salaattia. Ainekset Lidlistä ja sivustakatsottuna valmistus kesti vartin verran. Tehokkuutta lisäsi se, että en mennyt häiritsemään.



Normaalisti tyydyn dokumentoimaan pääruoan, mutta välipalan valmistus oli kokonaan omaa käsialaani. Leipä 100% ruista Viron laivalta, juusto samalta suunnalta ja kinkku lähimarketista.



Illallinen konstailemattomasti torinomakaronista ja rasvaisimmasta kaupasta löytyvästä jauhelihasta. Mausteet osin omasta yrttitarhasta, osin markettituotteista.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti